I oktober vil jeg….

Så skriver vi oktober, og vi er godt inden i efteråret, med blade der skifter farve og langsomt falder til jorden. Der er begyndt at være koldt om morgen, men solen varmer stadigvæk så dejligt om eftermiddagen, de dage den er fremme. Oktober er også lig med efterårsferie, så der kan ses frem til ferie og hygge dage.

 

Sylt
 September var en rigtig dejlig måned, fyldt med gode oplevelser, som har givet mig en masse gode minder at tænke tilbage på. Jeg nåede næste alle punkterne på min september liste. Jeg kom desværre ikke til Sportsstævne med mine kollegaer, da jeg var blevet syg – det var rigtig øv. Jeg fik heller ikke læst “Dræb ikke en sangfugl” færdig, men jeg er gået i gang.

 

Karoline i Covent Garden
 
I oktober vil jeg…

  • Læse “Dræb ikke en sangfugl” færdig og læse “Sæt en vagtpost ud”, skal jeg kan deltage i Emily Salomon’s bogklub.
  • Holde efterårsferie sammen med pigerne, og nogle enkelte dage sammen med Thomas
  • Gå en tur i skoven og sparke til en bunke blade
  • Tage pigerne med ud og plukke æbler, ligesom vi gjorde sidste år
  • Skære græskar lygter
  • Afprøve nogle af opskrifterne på sunde søde sager fra Michelle Kristensens bøger
  • Tage pigerne med i Fårup sommerland som har åben i efterårsferien
  • Samle kastanjer sammen med pigerne og lave dyr og andre ting med dem – vi hyggede os sådan sidste år hvor vi havde gang i limpistol mm. 

2 thoughts on “I oktober vil jeg….

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s