Rejseglimt – London Eye

En af de ting, jeg rimelig hurtigt besluttede mig at vi skulle i London, var et besøg i London Eye. Den oplevelse skulle Karoline simpelthen have – og hun synes også at det var noget af det bedste på turen. 

DSC_0388

Det fine pariser hjul – som har haft rigtig mange navne, lige nu hedder det Coca Cola London Eye, har 15 år på bagen. Den blev indviet i forbindelse med årtusindskiftet.

Selvom jeg har været oppe i det før, vi havde bl.a. mine forældre med der oppe, dengang vi boede i England (rimeligt godt gået, da min mor led af slem højdeskræk), synes jeg stadigvæk det er rigtig spændende at komme der op.

DSC_0398 DSC_0403 DSC_0404

Selve turen tager omkring 30 minutter, der er selvfølgelig stor forskel på hvor meget man kan se i forhold til om man er på toppen eller på vej op, men man får et rigtig godt overblik over London.

DSC_0414 DSC_0419 DSC_0421 DSC_0422 DSC_0426

Man kan købe forskellige slags billetter, og jeg vil anbefale at købe dem over nettet, da der er penge at spare. Man kan købe fast track billetter, og det betaler man selvfølgelig for. Jeg valgte de normale billetter, og har valgt til kl. 11. Vi var der allerede ved 10 tiden, men måtte gerne stille os i køen, som ikke var særlig lang. Så det gik ikke særlig lang tid inden vi kom ombord en kapsel, så jeg var glad for at jeg ikke havde brugt penge på fast track billetter. DSC_0427 DSC_0432 DSC_0433

Desværre var der noget overskyet den dag vi var i London eye, hvilket var lidt ærgerligt, eller ville kunne se noget længere.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s