Elektronik til børn

Karoline første telefon var/er min aflagte Iphone 4, som hun var så heldig at overtage da jeg erhvervet min en ny Iphone 6. Hun overtog den allerede sidste år, men det er ført her fra 3 klasse at hun må have den med på skolen – skolens politik. Josefine mener så, at når det er hendes tur til at få en telefon (det er der heldigvis lang tid til), så skal hun da have min 6’er, for så skal moren da have en ny. 

iphone5_ios7

Karoline har kun en Iphone fik hun kunne overtage min, skulle vi have været ude at købe en ny telefon til hende, så var det ikke blevet en Iphone – så mange penge vil jeg simpelthen ikke bruge på en telefon til et barn. Heldigvis er der et rigtig stort udvalg af gode billige smartsphones på market, og man kan nemt få en fin telefon til omkring de 1000 kr., hvis ikke mindre. Hos expert.dk har de et rigtig stort udvalg af mobiletelefoner, heriblandt smartphones. Ud over at have telefoner fra Appel, har de bl.a. også fra Huawei, Nokia, Samsung og Sony, for blot at nævne nogle.

asus-zenbook-ux32vd-r3001v

Det næste vi nok kommer til at skulle anskaffe til pige, er en computer til skolebrug. Indtil videre har hun fået lov til at låne vores gamle Mac, med den bliver ikke en Mac vi køber, hvis der skal erhvervs en ny. Så bliver det nok nærmer en Acer eller Asus som fåes i nogle flere prisklasser. Begge mærker kan også finde hos expert.dk, så vel som en udvalg af HP og Appel.

macbook_overview_og

Har jeres børn en mobiltelefon? og hvilken mærke har I købt?

IMG_6882-1

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s