En god kop kaffe

En ting jeg savner mens jeg følger denne her Bootcamp – er min latte om morgen lavet på min elsket Nespresso maskine. Men lige pt må jeg ikke drikke mine kalorier, dem skal jeg spise – øv. 

  

Og det er min elsket Nespresso maskine, jeg har været så glad for den lige siden jeg fik den forrige år til min fødselsdag. Den var en opgradering, da vi allerede havde en mindre maskine. Hos Magasin kan man finde et rigtig stort udvalg af Nespresso Maskiner, det var også der vi købte vores den første. Og kommer man ikke forbi en af deres butikker, så kan man bestille den på nettet, og få den leveret. 

Jeg nyder at gå rundt i Magasin når vi enten er i Aarhus eller København, det er et af de steder vi altid lige skal forbi. Jeg synes det er rart at de altid har sådan et stort udvalg, ja i alle deres afdelinger, især i skønhed, hvor du finder mærker man ikke finder så mange andre steder, i hvert fald ikke i Aalborg. 

Og hvis man som sagt ikke har mulighed for at komme i den fysiske butik, ja så kan det hele vel mere eller mindre købes i deres onlineshop. Her kan man også få et godt overblik over de tilbud der er. Lige nu er der f.eks 1466 ting på tilbud. 

  

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s