Status på MK Bootcamp

Nu er de første 4 uger snart gået af Bootcampen, og vi skal mødes til midtvejsdag på lørdag. Så jeg tænkte det var på plads med en lille status over hvordan det er gået indtil nu.

Det er jo ingen sag at være på “kur” når ens dag ser sådan her ud.

Vafler med nutella og frugt til morgenmad
Frikadellemad og gnavegrønt til frokost
Tun wrap til aftensmad
Bananis med nutella til dessert

Det var hvad jeg fik at spise i går, sammen med en pære og nogle lakridsmandler til mellemmåltid. Og hvordan kan man så spise sådan når man er på “kur”.

Jo, det kan man når vaflerne er lavet på æg, hytteost, fiberHusk og æggehvider mm (jeg piskede æggehviderne stive for sig, og vendte dem i dejen) og nutella er lavet af avocadoer og hakket chokolade.
    Min frikadellemad var ikke med rugbrød, men med broccoli brød, og min tun wrap, var lavet med et salat blad.
 Bananisen er ikke lavet af andet en frosne bananer og vaniljepulver som har været en tur i food processor.
  Opskriften på nutella’en kan I finde lige her.
  Sådan generelt synes jeg faktisk det går meget fint med at leve efter kostprincipperne, især når jeg ikke er på farten, og dermed ikke er herrer over hvad jeg laver og hvad der er tilrådeligt.

Det har nok ikke været det bedste tidspunkt jeg startede på Bootcamp – i løbet af de sidste 4 uger har jeg været syg i 3-4 dage, været til 30 års fødselsdag og spejderfest, været i Tyskland i 3 dage, efterfulgt at 4 dage i København, hvor vi bl.a. var til 40 års fødselsdag og været 4 dage i London. (Og så er der også lige en 40 års fødselsdag på lørdag) Jeg vil godt indrømme, at det kan være svært at følge principper helt når man er på farten – man bliver meget fristen, og det er svært at holde lysten i skak. Men jeg synes dog det er gået rigtig fint i forhold til hvordan jeg nok ville have spiste, hvis jeg ikke havde nogle restriktioner. Pga. mit meget travle program de første 4 uger, har jeg også valgt at faste 2 gange om uge, for at være sikker på at jeg stadigvæk taber mig, så er der nemlig plads til lidt mere nydelse.
Jeg er meget spændt på hvad vægten siger på lørdag.  Motions delen er gået rigtig fint, men nu var jeg også kommet godt i gang i de 4 uger inden jeg startede. Det har heller ikke været så svært at få det presset ind, de gang hvor jeg har været på farten, da både hotellet i Tyskland og København havde et fitness rum jeg kunne benytte. Der var også fitness på hotellet i London, men der fik jeg gået rigtig meget i stedet for, så det tæller for motion de dage.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s