Bidt af en gal Minions 

Karoline er totalt bidt af en gal Minions, som bl.a vores billeder tydeligt illustrere. Hun har været vild med dem, især Bob lige siden hun havde 2 veninder med i bio til hendes fødselsdag, hvor de så filmen. I London blev der købt en længe ventet bamse og et mobil cover – men det er utroligt så mange ting man kan få med Minions. 

   

   
Men står man ikke lige og skal til London, så har Legbilligt.dk faktiske et rigtig stort udvalg af legetøj fra Minions. Her kan man få alt fra spillet Operation til modellervoks med Minions. Det er utroligt hvad de finder på. 

Det er selvfølgelig ikke kun legetøj med Mionis de har, de har også et rigtig stort udvalg af Barbier, Disney legetøj, ting med Frozen, Ninja Turtels, LEGO, Minecraft bare for at nævne nogle få. De har også et stort udvalg af udendørs legetøj, og ting som løbehjul, løbecykler og rulleskøjter. 

De sælger også julekalender, og lige nu kan man faktisk spare 20% på udvalgt kalender fra LEGO. Det er jo på ingen måde for tidsligt at begynde at tænke på julekalender og pakkekalender, før vi får set os om, så er det den 1. December og så er tiden kommet til julegaver. 

  

One thought on “Bidt af en gal Minions 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s