Klar til afgang

Om knap 18 timer sidder Karoline og jeg om bord flyet til London – og vi glæder os begge som om det var juleaften. 

  

Vi har derfor fuld gang i pakkeriet – de praktiske/nødvendige ting er fundet frem og pakket i rygsækken. 

  
Karoline har pakket sin kufferet og taske til flyet. Jeg venter dog med mit til i morgen, der var lige nogle ting der skulle vaskes inden jeg kan komme i gang. Kan godt mærke at jeg var væk mere eller mindre hele sidste uge, havde kun onsdag hjemme, hvilket også forklar stilheden her på bloggen. Det er også grunden til at der ikke har været nogle ugens billeder af pigerne, jeg var simplethen ikke hjemme til at tage nogle af dem.   Jeg regner stærkt med at få mange gode billeder af Karoline de næste par dage, og så må jeg heller nå at få et af Josefine inden vi tager afsted. Men hvis ikke, så kan jeg se på min kamerarulle, at hun selv har været i gang. 

  

2 thoughts on “Klar til afgang

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s