Rejseglimt – Pienza

Pienza er en by i Toscana, i provinsen Siena med ca. 2.200 indbyggere. Den er placeret på et højdedrag med flot udsigt ud over dalen, Val d’Orcia. Vi kom fordi byen, på vores tur rundt i Toscana’s vinland, og gjorde hold i byen til frokost. Desværre havde vi ikke så meget tid i byen, da vi skulle videre til en vinsmagning, men byen tog os alligevel med storm med sin charme og hyggelighed. 

  

  
  

Hver gang vi kom ind i en kirke, tændte pigerne og jeg et lys for mormor, min kære mor, som ikke længere er hos os. I kirken i Pienza var det faktisk rigtige lys vi fik lov til at tænde, og ikke bare et elektrisk lys der tændes når man smider en mønt i.
  
  

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s