Et lille pip

…. fra mig, der lige nu befinder mig i en hotelseng i København, mens jeg ser “How I meet your mother”.

  Jeg er i København på tillidsmand seminar, og vi er blevet inkvarteret på Wakeup Copenhagen.

Det er nogle fine små værelser, men de indeholde det de skal, så ikke noget at klage over, det er alligevel ikke så lang tid, jeg kommer til at tilbringe her. 

Seminaret slutter i morgen, men jeg bliver i København til søndag,  da vi skal til 2 x 40 års fødselsdag på lørdag. Thomas kommer over allerede fredag aften, så vi få en kærsteweekend sammen i København. Det er så hele 2 kærsteweekender i træk – det er nok den enste gang det kommer til at ske 😊 

Det sker nemlig ikke så tit at vi kommer væk uden børn, så det er helt tilfældigt at de her 2 ting kommer lige oven i hinanden. Det har desværre også betydet, at jeg faktisk kun har været hjemme i en dag i denne her uge,  og det har jeg lidt dårlig samvittighed over. Det var i går onsdag, men så fik vi hygget med at se “Den store bagedyst” alle 4 sammen. Pigerne elsker at se det, og det vil jeg da også indrømme, at det gøre jeg også. 

Mens jeg venter på at Thomas kommer i morgen, tænker jeg tilbage på sidste weekend (nærmer søndag til tirsdag, da det var der vi var afsted) og vores skønne spa ophold på Sylt. 

   
 
Det får I mere om i et andet indlæg. 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s