What a different 3 years make #3

Kampen mod kilo’en er godt i gang – inden jeg startede på Bootcamp’en havde jeg allerede tabt 4 kg ved at følge Michelle Kristensens mad principper og dyrke meget motion. Mens bootcamp’en står på, må vi ikke selv veje os, så det bliver spændende at se hvad vægten siger når vi er midtvejs. 

Jeg forventer ikke, at alt er fryd og gammen når engang jeg når mit mål, der vil sgu nok altid været rod på øverst etage. Men jeg håber da, at det stadigvæk kommer til at have en effekt psysisk, da det påvirker mig meget, på nuværende tidspunkt, med hvordan jeg ser ud.


Som jeg har skrevet tidligere, så er jeg ikke glad når ser mig selv i spejlet, for det er ikke sådan her jeg har lyst til at se ud. Jeg har prøvet, men jeg kan ikke acceptere at det er sådan her jeg skal se ud. Det betyder ikke, at jeg på ingen måde mener, at man kun kan være lykkelig hvis man er tynd. For mig handler det om, at man skal være tilfreds med det man ser, og havde det godt med sig selv. Her ved jeg også godt, at der er tale om en hårfin grænse, der er altid dem der mener at de vejer 3 kg for meget, og evigt altid synes de skal tabe sig, men sådan er det ikke for mig, det er ikke bare 3 kg der skal tabes, men nok nærmer 30 kg (jeg har ikke et bestemt mål, men et ca. tal). At rende rundt med så mange ekstra kilo, vil jo også på det lange sigt, alt andet lige påvirker mit helbred.

Jeg har allerede problemer med mine knæ og hofter, og de har bestemt ikke godt at at bære rundt på alle de ekstra kilo.


Jeg går ikke efter at skal være åle/model slank, på billedet i mit tidligere indlæg, som er taget for 3 år siden, vejede mere end hvad min ideal vægt er i forhold til BMI, men jeg havde det godt med mig selv, og jeg kunne lide det jeg så i spejlet.

Det er sgu mange år siden, jeg har været nede på min såkaldte idealvægt, det har jeg ikke været siden min gymnasietid, men det fik et år i USA som Au Pair godt og grundigt ødelagt.

Bootcamp’en startede først her den 30. august, men da jeg havde taget beslutningen allerede flere uger inden, har det været vigtig for mig at gribe motivationen mens den er der, og komme igang med det sammen. Jeg gik derfor stille og roligt i gang 4-5 uger inden, men fokus på kost, og en markant øgning af motion, og heldigvis har lysten og motivationen været der lige fra starten.


Jeg har prøvet at komme afsted til reformer 2 gange om uge, og så har jeg prioriteret at løbe 3 gange om ugen, motivationen og lysten har faktisk været helt i top, så meget at jeg næsten ikke kunne vente til min næste løbetur, men har lært af erfaring, at det er vigtig for mig med hvile i mellem mine træningspas.

Til Bootcamp’en fik vi Michelle’s nye bog Mission Sund, men jeg havde allerede inden købt nogle af hendes andre bøger, og brugt dem som inspiration til kosten.

Så er der nok nogle der tænker – er det nu nødvendigt med Bootcamp, nu når der er gået i gang af dig selv, har tabt ca. 1 kg om ugen. Jo, det er det. Jeg kender mig selv, det er nemlig ikke første gang jeg prøver det her. (Jeg har tidligere prøvet diætist, Weight watchers mm), så jeg ved at det kræver nogle udefra, til at holde mig til ilden.

Mit tidligere indlæg, se det her, delte jeg på bloggens facebook side, og der har jeg fået rigtige mange kommentar, omkring at det er sejt af mig, og at jeg godt nok har været hudløs ærlig. Og ja, det har jeg. Og hvad har så fået mig til at skrive det første indlæg, og ligefrem udgive det. Jo, nu forpligter det, nu er I mange der er med til at holde mg til ilden – I kan være med til at holde motivationen oppe.

Det har nemlig været så dejligt med alle de opmuntrende kommentar jeg har fået, og så fedt at se hvor mange der har været inde og læse mit indlæg. Det glæder mig, at det er blevet taget så godt i mod, og håber I har lyst til at følge med i min kamp mod kilo’en.

(I må nøjes med før billederne i træningstøj, dem i undertøj, dem holder jeg for mig selv)

6 thoughts on “What a different 3 years make #3

  1. Du er for sej, Camilla. Hold dampen oppe så skal du nok se resultater hurtigt !!! også selvom det indimellem er knald hård – og husk at have en sund snack i baghånden når du bliver alt for lækker sulten (taler af erfaring ) 🙂

  2. Jeg er sikker på du når dit mål. Du virker meget fokuseret og målrettet og har tidligere bevist din styrke. Alligevel får du al Held og lykke med din rejse mod målet. Jeg kender så godt de tanker og følelser du tumler med, det gør mig så ondt, at du har det sådan. Vi er nu mange, der synes, at du er en meget smuk kvinde! TPL knus Helle

  3. Lyder som et godt projekt. Kan sagtens forstå at du er med i Bootcampen isetdetfor at fortsætte alene. Må være skønt at der er struktur på det på den måde. Og det lyder som om at du kommer til at nyde rejsen og ikke bare målet. Vi har alle vores ideal vægt som ikke nødvendivis er den rette i forhold til diverse tabeller men den hvor man har det godt med sig selv. Jeg hepper med på sidelinien♥ Og perfekt strategi at du startede lige så langsomt inden campen gik igang!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s