Rejseglimt – Siena

En by der bestemt er et besøg værd i Toscana, er Siena. En lille hyggelig by fyldt med historie og traditioner, og en rulletrappe op til selve centrum (glad for at vi ikke skulle gå op af bakken selv)
  
Centrumet af Siena, er den imponerede rådhusplads Piazza del Campo, hvor rådhustårnet står og tårner højt på himmelen. Det er faktisk muligt at komme op i tårnet, men desværre var det lige lukket da vi kom. På grund af varmen, valgte vi at besøge byen sidst på eftermiddagen, så det var mere udholdeligt. 

Næsten hele vejen rundt på hele pladsen ligger der den ene restaurant efter den anden med udendørs servering, så man kan sidde og nyde den flotte udsigt over pladsen.
  
  

Vi var så heldige at få underholdning til maden, da den bydel der havde vundet det lokale hestevæddeløb, Palio de Siena,  lavede optog på pladsen. Det er noget med, at det gøre de hver aften i 14 dage efter løbet. Det var rigtig festlig, og gave en rigtig god stemning.
  
  

Siena er dog meget mere end Piazza del Campo, byen er fyldt med små snørklede gade med modebutikker og lokale butikker side om side. Vi brugte kun et par timer i byen, men kunne snildt have brugt længere tid.

One thought on “Rejseglimt – Siena

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s