What a different 3 years make #2

Så er den 30. august kommet og gået, og jeg er officelt i gang med MK Bootcamp, selvom jeg så småt gik i gang med principper sådan rigtigt 4 uger inden. 
  

Ugerne op til er blevet brugt til at have fokus på mad – skære sukker og hurtige kulhydrater ud af kosten, også har jeg fastet en gang om ugen de sidste 4 uger. At faste har faktisk været nemme end jeg troede, jeg synes faktisk ikke det er så slemt ikke at spise i 22 timer, jeg drikker bare meget vand og the.

Som man kan se fra billederne, så har det været meget velsmagende mad jeg har fået – skønne måltider, som man bliver mæt af. 
  

De sidste 4-5 uger, har jeg også været meget mere aktiv med motion, og har prioriteret at jeg skulle ud at løbe ud over mit reformer.

Og hvad går sådan en Bootcamp så ud på – jo søndag morgen kl 10 var vi 30 kvinder der mødtes med Michelle Kristensen og 2 fra hendes hold. Efter præsentation af dem og os, gik Michelle i gang med at snakke kost. Hvad må vi spise og hvad må vi ikke, men også hvorfor vi skulle gøre det en eller andet. Det var faktisk meget rart at vide hvorfor der var nogle ting hun ikke ville have vi spiste, og hvorfor der var nogle andre ting vi skulle spise.

Så var der tid til løbetest, så vi kan se hvordan vi har forbedret os når de 9 uger er over. Derudover blive vi alle målt, vejret og fotograferet, så der er nogle før billeder at sammenligne med.

Dagen sluttede af med at vi fik gennemgået det styrketræningsprogram og maveprogram som vi skal lave.

Da jeg gik der fra 6 timer senere med en tung kettlebell på 8 kg, var jeg godt træt og øm.

Om 4 uger er det midtvejs møde i Bootcampen – det bliver spændende at se hvilken effekt de første uger har haft, og får ny motivation og vejledning til at fortsætte.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s