God weekend

Der er ingen der siger, at det skal være nemt, det her kostomlægningfis. 


Især ikke når det er fredagaften, og man først sidder og kigget på pigerne med hver deres skinke pizza fra pizzamanden. Alt i mens jeg sidder med min salat og kylling. Og ikke engang et glas rødvin til at skylle det ned med.

 Og nu, kan jeg dufte den søde syntetiske duft fra deres slik og høre dem gumle på deres chips. Jamen, jeg sidder da bare her med en skål luft.

Rigtig god fredag og god weekend til jer. (Savner lidt min fredagscocktail, kunne virkelig godt drikke en chokolade martini lige nu)

Hvad er jeres planer for weekenden?

Manden i huset vender hjem sent i aften, efter næste en uge i det store udland. Det betyder at der er 2 små piger (og en stor) der har savnet ham max. Det betyder, at i morgen skal den stå på familiehygge. Først skal Thomas lige tage fodboldtjansen med Karoline, som skal spille kamp og så har han (frivillig tvang) lovet Josefine, at de skal ud at svømme. Jeg skulle have været til Sports stævne med arbejde, men da jeg har været syg siden tirsdag, har jeg meldt afbud, og vil bare bruge dagen på at slappe af.

Og så er dagen endelig kommet – det blev allerede booket i april, men søndag køre vi til den tyske ø Sylt, hvor vi har 2 overnatninger på et luksus Spa hotel. Det bliver bare så godt.

2 thoughts on “God weekend

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s