I september vil jeg……

Så skriver vi 1. september, og det er nu officielt efterår, hvilket man har kunne mærke på vejret de sidste par dage. Det har godt nok været vådt, i hvert fald her i det nordjyske. 

Det vejr vi har nu, står godt nok i stor modsætning til det vejr vi var så heldig at få i det meste af august.  Det gode vejr i august er blevet nydt til det fulde, det har bl.a. været dejligt at man kan sidde udenfor og spise. 

I august er der blevet skuet godt op for motionen med løb 3 gange om ugen og 2 gange reformer. Derudover har jeg haft meget fokus på min kost, og næsten spist efter MK principperne, i forberedels til Bootcamp, som jeg var på i søndags. Mere om det i et andet indlæg.

Jeg fik læst “Britt-Marie var her”, lige som “En mand der hedder Ove”, var det en sjov og feel good bog, men ikke 100% på højde med Ove.


Vi har lige modtaget vores fotobog fra ferien – 160 sider med skønne billeder, dejligt at have noget at bladre i og mindes en rigtig god ferie.

Vi har været til både en 30 års fødselsdag og en 40 års fødselsdag, både havefester, som blev holdt på dagen med godt vejr. Og så havde vi Josefine med på Jensens Bøfhus på hendes første skoledag.


Hylderne er ikke kommet op endnu, men jeg har fået lavet hjertet.

I september vil jeg:

  • Have en hyggelig dag sammen med kollegaer til Sportsstævne, det skal vandres, spilles rundbold og dyrkes yoga, og så skal der selvfølgelig spises god mad.
  • Jeg vil slappe helt af på Sylt sammen med Thomas, vi har 2 overnatninger på A-Rosa – øen skal udforskes og en spa behandling eller 2 skal nydes.
  • Jeg vil tilbringe en weekend i København med Thomas i forbindelse med vi skal til 2 x 40 års fødselsdag på Orangeriet. Jeg tager dog til København allerede om torsdagen, da jeg har et 2 dags seminar jeg skal til.
  • Jeg vil vise Karoline London – når vi kommer til den 17. september, så er tiden endelig kommet til vores mor/datter tur.

  • Til endnu en omgang 2 x 40 års fødselsdag.
  • Leve efter MK pricipperne når det kommer til kost og motion, og deltage i midtvejsmøde den 26. september.
  • Læse “Dræb ikke en sangfugl” en klassiker som jeg aldrig har fået læst.

Har I nogle planer for september?

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s