Zenji.dk – et mobilselskab som kvinder forstår

Hvem har du snakket med i dag? Kan I huske da man var yngre (dvs før mobiltelefoner) hvor man fik skældud af sine forældre, fordi man snakkede i telefon i for lang tid, dengang betalte man pr. minut. (Det gjorde man også i starten med de første mobil abonnementer)


Sådan er det heldigvis ikke mere, hvor man i de fleste abonnementer får enten fri tale eller flere timers tale – så det er bare at snakke alt det man vil.

Hos Zenji.dk får man også fri tale, og fri sms og mms, så det er bare at tale eller skrive så meget man vil. Derudover får man fra 4-16 GB data, så man kan surfe alt det man vil. Se her og læs mere om Zenji, som er et relativt nyt mobileselskab, som kun har været på market få år. Til at starte med, havde de kun et abonnement til 200 kr. Det var det abonnement jeg havde.  Hvorfor siger jeg så, at det er et mobilselskab som kvinder forstår – jo, det er fordi man ikke kun får fri tal, sms, mms og et bestemt antal data, men man får os 25-100 kr. tilbage i gavekort samt masse af rabatter. Hver måned får man 25-100 point, alt efter hvilket abonnement man har, som man så kan veksle til gavekort til bl.a. Matas, Magasin eller Zalando – se det er jo smart. Derudover får man rabat mange steder, som Zalando, Fitness og Hotels.com.

zenji

Men hvad så med dækning, tænker I nok. Zenji er ejet af 3, så det er deres lynhurtige 4G netværk man er på, hvilket efter min efterfaring af rigtig god dækning, bedre end andre store netværk.

(Jeg har i en lang periode været kunde hos Zenji, men er det ikke længere. Ikke fordi, jeg ikke var tilfreds med abonnementet, for det var jeg, men fordi jeg havde brug for et abonnement hvor jeg kunne have et tillægs abonnement til Karoline)

IMG_6882

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s