Luksus til babier – Luksusbaby.dk

Hvis mine pigerne havde været yngre, så havde jeg købt de fine borde og stole fra We Do Wood til dem, for de er bare så flotte. Her er der tale om virkeligt gennemført design, udført i de smukkest materialer. Møbler til børn, der er smukke nok til at have stående fremme i f.eks stuen eller køknet. Desværre er møblerne for små til mine pigerne. 

   
 

De flotte møbler forhandles bl.a hos Luksusbaby.dk, en webshop der forhandler skønne luksus mærker af tøj, sko og tilbehør til børn i alderen 0 til 8 år. Bag shoppen er et ægtepar som er forældre til en dreng på 9 år og er hold baby tvillinger. Mærkerne i butikken er valgt ud fra egen præferencer, med fokus på kvalitet og flot og lækkeret design. De forhandler bl.a følgende mærker:  Ver de Terre, MiniAture, Marmar, Tommy Hilfiger, Soft Gallery, Huttelihut, Petit Bateau, Mini Rodini, Petit by Sofie Schnoor, FUB, Levi’s, Konges Sløjd, Ida Ising, Gro, FUB, Converse, CAMCAM, ByClaRa m.fl.

   
Kjole fra Poopy Rose, heldragt fra Petit by Sofie Schnoor, Bodies fra Patie Bateau og ballerina fra Pom Pom. 

 
Kjole fra Tommy Hilfinger, Body fra Soft Gallery, heldragt fra Soft Gallery og solbeskyttende badetøj fra Petit Crabe.

Ovenstående er nogle af mine favoritter når det kommer til de helt små. Det er godt nok ikke noget der er relevant for os, da vi har de børn vi skal have, men jeg har en barselsgave der skal købes, så der skal snuses lidt mere rundt på hjemmesiden. 

  

  

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s