3 ting 

3 ting i hverdagen der er med til at give fornyet energi og glæde. 

Blomster fra haven, der pynter så fint. Det er også den eneste slags blomster vi har i haven, og de blomster sent, da de står meget i skygge.   Jeg køber den til vores krukker ude foran huset, og så om efteråret planter jeg dem over i baghaven. Selvom det ikke er flereårs blomster jeg køber, så kommer de stadigvæk år efter år.
Nyt læsestof, som hurtigt er blevet bladret igennem på terrassen, men jeg glæder mig til at fordybe mig mere i det. Josefine har allerede kigget  “Sukkerfri børnefest” igennem og fundet sine favoritter. Vi forsøgte os også med vandmelon på pind overtrukket med chokolade, men tog ingen billeder, da det ikke blev kønt, men det smagte godt.  
   At være i biografen med disse 2 trunter, og når det så er til halv pris, er det noget der glæder moren meget. Vi var inden og se den nye Disney /Pixar film Inderst inde (Inside out) som først har premier på torsdag. Den var rigtig god, en sød film, så den kan anbefales.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s