Danmarks sjoveste skov – en søndag i Fårup Sommer

Josefine og jeg er taget i skoven, Danmarks sjoveste skov, Fårup Sommerland. Karoline er også i skoven, bare sammen med en veninden, bedste veninden, og hendes mor.  

  Sidste år var det kun Karoline der kom en tur i Fårup, da hun tog her op med selv sammen veninden. Jeg synes ikke Josefine igen i år, skulle snydes for en tur i Fårup, så valgte at tage afsted bare hende og jeg. Jeg ved godt at man ikke altid behøver udøve millimeterdemokrati, men Josefine har snakket om Fårup sommerland hele sommeren, og da det er 2 år siden hun var afsted sidste, ville jeg gerne give hende den oplevelse. Hun nåede også at blive ked af det, da hun fandt ud af at Karoline skulle afsted med Alma, inden jeg nåede at fortælle at vi tog afsted sammen. 

Hvis man overvejer at besøg Fårup mere end en gang på en sæson, så kan det anbefales at købe et sæsonkort, da indgangsprisen på 265kr er noget pebret. Det er godt nok en stor udskrivning hvis en familie på fire skal afsted, så skal det lægges 1060kr inden man begynder at tænke på mad, is, slush ICE eller hvad nu de små plager om. Vi prøver at lære pigerne, at selvom man meget gerne vil I Legoland, Fårup Sommerland, Cirkus Summarum, almindelig Cirksus, se Flying Super Kids mm, så kan man altså ikke det hele, for det koster alt sammen mange pengen. Så nogle af tingene gøre vi i år, og så prøver vi nogle af de andre ting næste år. Og bare fordi man er i Fårup, så betyder det ikke at man SKAL have både is, slush ice og candy floss, men at det kan være man er heldig at få en af tingene. 

  
Vejret har ikke været godt med flere små regnbyger, men alligevel perfekt når man i Fårup – det betyder nemlig at der ikke er særlig mange her, og derfor meget kort eller ingen kø ved de forskellige forlystelser. Vi nåede at få flere ture i Orkanen og Falken uden at skulle stå i kø. Begge piger elsker de vilde rutchebaner, og ved I hvad, det gøre jeg også. 

   
    
 
Det bedste for Josefine i år var, at nu var hun endelig høj nok til at prøve alle forlystelserne, dog er der stadigvæk nogle hvor hun skulle have en voksen med. Men det betød, at hun i år fik sin præmier i både Lynet og Flagermusen, og hun synes det var så sejt og fedt. Og selv om det kun var os 2 det meste af tiden, så hyggede hun sig. 

   
    
  På et tidspunkt løb vi dog på Karoline og hendes veninde, og fortsatte turen rundt i skoven sammen med dem. Og da Alma og hendes mor tog hjem, tog vi alle 3 en sidste tur i Orkanen. 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s