Mini hindbærsnitter

 Til Josefines fødselsdag i januar lavede Thomas kæmpe hindbærsnitter. Til min fødselsdag valgte jeg, at det skulle være mini hindbærsnitter. Men hvorend deres størrelse, så er der nu ikke noget som hindbærsnitter, især når de er bagt helt perfekt. Lige som Cookies, så foretrækker jeg, at mine hindbærsnitter er sprøde i kanten og bløde inde i. 
  

Små hindbærsnitter,ca 24 stk

  • 250 g smør
  • 250 g flormelis
  • 375 g mel
  • 1 æg
  • Hindbær syltetøj
  • Flormelis til glasur

Smøret smuldres i flormelis og mel, og samles med det sammenpisket æg. Hvis man er ude i god tid, så har dejen bedst af at hvile et døgn et køligt sted.  Ellers er det bare at rulle dejen ud og udstik den i ønskede størrelser. Bag dem ved 200 grader indtil de begynder at få lidt farve i kanten, pas på de ikke får for meget, så hold øje, da det lige pludselig går hurtigt. De skal som regelt ikke have særlig lang tid. Læg de små kager sammen med hindbær marmelade og pynt med glasur og evt. krymmel eller frysetørret hindbær.

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s