Hvid chokolade og macadamianødder Cookies 

 Jeg elsker cookies, både de traditionelle med chokolade chips, men også de mere eksotiske,  f.eks med tranebær og hvid chokolade. Den perfekte cookie, er den, der er sprød udenpå og blød inden i. Disse cookies med hvid chokolade og macadamianødder var en del af dessert bord til min fødselsdagsfejring. Det er lidt en luksus småkage, da macadamianødder har en pæn kilo pris. 

Ca 18-24 stk

  • 215 g hvedemel
  • 1 tsk bagepulver
  • 115 g smør – blødt
  • 125 g lys muscovado dukker
  • 50 g sukker
  • 1 æg
  • 1/2 tsk vanilje ekstrakt
  • 100 g hvid chokolade – hakket
  • 65 g macadamianødder – halvere de største

Rør mel, bagepulver, smør, sukker, vanilje og æg godt sammen i en røremaskine eller i hånden. Tilsæt derefter chokolade og nødder. Med 2 skeer eller ICE cream scoop sættes dejen i små klumper på 2-3 bageplader beklædt med bagepapir. Bag dem ved 190grader i 10-12 indtil de begynder at blive lidt gylden i kanten. Lad dem køle lidt af på bagepladen, inden de overføres til en riste. 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s