I august vil jeg…

Juli er for længst passeret, og vi er godt i gang med august. Tradition tro, har jeg lavet mig en liste over hvad jeg vil bruge august på, og så vil jeg tage et tilbageblik på juli. 

Juli månede har været en rigtig dejlig måned, da vi havde ferie det meste af den. Vejrmæssigt, har den jo ikke været så god, men da vi var i Italine det meste af tiden, har det ikke gjort os noget. Det betød dog at vi ikke kom i friluftsbadet, det var vejret bare ikke til.

IMG_6134

IMG_6142

Vi fik holdt ferie med stort F, og bare nydt at være sammen som familie. Det lykkes mig at bruge meget lidt tid på blogs, herunder min egen, og Instagram, men var godt næsten på facebook hver dag. Tiden blev i stedet for brugt på bøger – jeg kom igennem hele 3 af slagsen mens vi var i Italien, og havde faktisk taget for lidt bøger med. En anmeldelse af bøgerne må I lige have til gode.

IMG_6216

I Italien fik vi spiste en masse dejligt mad, og smagt nogle gode vine, vi var bl.a. til vinsmagning. En is eller to blev det også til.

IMG_6124 IMG_6144

Alt i alt, en rigtig dejlig måned.

I august vil jeg:

  • Have meget fokus på motion som forberedelse til Bootcamp som starter op den 30. august.
  • Have fokus på min kost, også som forberedelse til Bootcamp, som jeg har skrevet tidligere, er der jo ikke grund til at starte allerede nu
  • Nyde, at det ser ud til, at sommeren endelig er kommet til DK
  • Læse bogen Britt-Marie var her
  • Lave en fotobog med vores billeder fra Italien
  • Til både 30 års og 40 års fødselsdag
  • Spise frokost med Josefine på hendes 1. skoledag (Karoline har også fået lov til at komme med) – hun har bestemt at vi skal på Penny Lane
  • Endelig fået sat de 2 hylder op på Josefines værelse, samt lavet billede hjertet som Karoline også har.

3 thoughts on “I august vil jeg…

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s