What a difference three years make

Nedenstående billede har jeg har til aften lagt på Instagram, men synes jeg ville knytte nogle flere ord til billederne her på bloggen. 

Billederne er taget med 3 års mellem, og de år er der sket meget med min krop, og desværre ikke til det bedre. Alt for mange kilo er kommet på i den periode, og hvis jeg skal være ærlig, så er jeg ikke længere glad for det jeg ser i spejlet.

Mine undskyldninger er mange

  • En stresssygmelding (der blev bagt og spist mange kage, de måneder jeg var sygemeldt)
  • 2 x knæoperation ( en på hver knæ) Igen sygemelding med røven godt placeret i sofaen med alt for mange usunde ting indenfor rækkevidden, og selvfølgelig en lang periode hvor der ikke kunne dyrkes motion.
  • Endnu en sygemelding efter endnu en operation, hvor jeg fik fjernet mine æggestokke og livmoder, hvilket har resulteret i at jeg er kommet i overgangsalderen – rigtig fedt som 38 årige, og hvilket kan betyde et fald i ens forbrænding.

Men når det kommer til stykket, så er det jo mig selv der har valgt at fylde mig selv med slik, kager og chokolade, og så kan jeg komme med nok så mange undskyldninger.
Det er også kun mig selv der kan gøre noget ved, at det kræver at jeg tager en beslutning og finder motivationen.
Beslutningen er taget – og jeg føler også motivationen er der. Jeg har meldt mig til MK Bootcamp hos Michelle Kristensen, og det starter op om lidt over 4 uger. Jeg har dog besluttede mig at starte lige så stille allerede nu, der er jo ingen grund til at vente 4 uger.
Det kan godt være jeg ser sådan her ud nu:


Men jeg vil arbejde hårdt for at komme til at se sådan her ud:

2 thoughts on “What a difference three years make

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s