En perfekt dag

I dag har været en perfekt dag. I dag er min fødselsdag, og jeg har nu 38 somre bag mig, hvilket betyder at der ikke er lang tid til The Big 4 O. Jeg må indrømme at jeg faktisk ser frem til den helt store fest om 2 år. Der har ikke været nogle fest i dag, men det har stadigvæk været en perfekt dag. 

 


Dagen startede med vækning med fødselsdagssang, gaver og kaffe på sengen. Jeg fik nogle rigtig fine gaver af pigerne og Thomas. Der var Karoline der havde besluttede, at jeg skulle have C’et, og det var også hende der havde valgt farven på neglelakken. Derudover fik jeg kærlighedste, 2 blå tallerkner fra Royal Copenhagen og en skjorte fra Ganni, som I kan se på et af de andre billeder.Derefter stod den på utrolig lækker brunch på Musikkens Hus, den var virkelig skøn, og vi gik godt mætte der fra.


Til eftermiddagskaffen fik vi Gateau marcel fra Lagekagehuset og et dejligt glas prosecco. Jeg vil gerne have haft deres Christianhaver kage, men den var desværre udsolgt, men Gateau marcel’en var nu også rigtig god, lige noget for en chokolade elsker som mig. 

 Nu hvor det var min fødselsdag, var det også mig der bestemte menu til aften. Min livret er sushi, så det var selvfølgelig det Thomas og jeg skulle have, og så fik pigerne burger fra McD.

Normalt køber vi sushi fra enten Sushi Sushi eller Sushi Mania, men jeg havde lyst til at prøve noget nyt. Jeg bestilte det derfor fra Karma Sushi, bare en af deres menuer med 28 stk. Nøj, hvor var det godt. Bestemt ikke sidste gang vi bestiller derfra.

 Vi sluttede dagen af med en gåtur rundt om kridtgraven, hvor vi havde taget brød med til ænderne.

Nu ligger jeg på sofaen og nyder resten af hvidvinen, og glæder mig over, at det har været en perfekt dag.

2 thoughts on “En perfekt dag

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s