Campingferie

I år besluttede vi at prøve noget nyt i vores ferie. Hele 2 nye ting faktisk. Vi valgt at tage på køreselv ferie til Italien, hvor vi skulle bo på campingplads i et mobile home. Det var første gang vi skulle køre længere end Berlin på ferie, og det var (næsten) første gang vi skulle på rigtig campingferie. ( De 2 overnatninger i mikro telt for 2 år siden på Fyn tæller ikke rigtig) Allerede da vi havde bestilt vores ferie, havde vi store forventninger til hvad der var os i vente. 

   

    
 
Og heldigvis blev vores forventninger indfriet og mere til. Campingferie, især i er mobile home med air condition (vi var så glade for at vi havde valgt at ofre de ekstra 900 kr ) er genialt med børn, i hvert fald med børn på alder med vores.  

Vi var så heldig at have flere danske familie som naboer og genboer på pladsen, så pigerne fandt hurtigt nogle at lege med. Selv om de har hinanden, så er det rart også at få andre legekammerater, ellers kan 14 dage blive lang tid. Derudover var vi så heldige at bo tæt på det hele, så pigerne selv kunne gå på legepladsen uden vi skulle med.  

   
Vi var på en stor campingplads, hvilket betød at der var rigtig mange mennesker, men der var også rigtig mange faciliteter, så der var plads til alle. De dage vi var ved poolen, gik vi bare der op tidligt, så vi kunne få en god plads på første række, så vi kunne holde øje med pigerne når de var i vandet.  

    
 
Vi gik altid tilbage til mobile home’et for at spise frokost, og så leget pigerne lidt indenfor inden vi gik tilbage til poolen. Om aften hyggede vi på terrassen mens pigerne enten var på legepladsen, sammen med veninder eller så legede de på deres værelse. Vi lod air condition køre om natten, sat til 24-25 grader, så det var perfekt temperatur at sove i. ( den første nat havde vi sat den til 20-21 grader og det blev for koldt når man kun sover med det dynebetræk).  

    
    
   
Mobile home’et var rigtig fint. Pænt og rent, lidt slidt, men ikke noget det gjorde noget. Ikke voldsomt stort, men havde 2 værelser, bad og toilet og et fint køkken. Derudover en terrasse der var lige så stor som selve mobile home’et, og her tilbragte vi faktisk det meste da tiden. Den var heldigvis overdækket, så der var dejlig skygge. 

Selve mobile home’et var ejet af et engelsk firma, Al fresco, men vi havde lejet det igennem Dansk Bilferie. Da vi ankom til pladsen var der guider fra Al Fresco klar til at tage imod os, og vise os hen til vores mobile home. Det fungeret så fint. 

Så alt i alt, får campingferie min store anbefaling. 

   
  

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s