Home sweet home

No place like home. Godt at være hjemme efter 14 dage i det store udland. Og efter i alt 21 timers kørsel på diverse motorveje, så er det godt at ligge på sofaen i sin egen stue. Turen hjem tog dog lidt længere, da vi tog en lille detour. Også slap de desværre heller ikke for lidt stau. 

   

    
    
   
På vores tur hjem fra Italien, nærmer betegnet Toscana, finder vi ud af på dag 2, efter en overnatning lige syd fra München, at Thomas forældre er i den tyske by Goslar. Goslar lå faktisk på vores vej mod Danmark, og det ville passe med at vi ville være i området ved 13 tiden. Så vi invitere os selv på frokost, hvorefter de kvittere tilbage med en overnatning på det hotel de bor på. 

Så det endte med, at ferien blev forlænget med en dag, og vi fik en rigtig hyggelig dag og aften i Goslar sammen med pigernes farmor og farfar og deres 2, ud af 3, faster. 

Er man de kanter, kan et besøg i Goslar faktisk anbefales, og det sammen kan hotellet Der Achtermann som vi boede på. Byen er rigtig hyggelige med mange historiske huse. 

2 thoughts on “Home sweet home

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s