Klar til ferie

Så er ferien ved at være rundt om hjørnet, og de sidste forberedelser er i gang, for at blive klar. Nu hvor solen og varmen endelig er kommet, føler jeg mig mere klar til ferie end jeg har gjort længe.

 Sommertøjet er fundet frem, og jeg er i gang med at supplere op med de ting jeg mangler, bl.a en ny bikini eller badedragt.

Aldrig en opgave jeg ser frem til, men så passede det perfekt, at jeg faldt over webshoppen trydeandres.dk som også har fysiske butikker i Odense og Svendborg. Tryde Andres er en butik med et rigtig stort udvalg af undertøj og badetøj fra alle de store mærker bl.a Triumph, samt mange andre mærker som jeg ikke lige havde hørt om før. Her er det hele, bare samlet på sammen sted. Lige nu køre de faktisk udsalg med op til 50 % på udvalgte mærker og modeller.


Og hvis man er lige som mig, og hader at stå i et prøverum og prøve badetøj, så er der fri fragt og gratis retur, så man kan prøve det der hjemme hos sig selv. Jeg har faktisk set mig lidt lun på en rigtig fin badedragt fra MISSYA, som jeg overvejer skal klikes hjem eller alternativt bikinien fra Seafolly.

  

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s