Du danske sommer

Så sker det endelige, de har lovet sommer fra midten af næste uge – det er vidst også ved at være på tide. Vi mangle sol og varme, så vi kan være udenfor hele dagen og lege og hygge. 

 

Men når vejret ikke er til lege i haven, men vi stadigvæk har brug for at komme ud i noget frisk luft og brugt noget krudt, har vi i stedet for taget pigerne med ud af gå, og nogle gange har de fået lov til at tage deres løbehjul med fra Toys R Us, så går det lidt hurtigere med at komme frem, og de elsker at få lov til at bruge dem.  De fik begge deres sidste år til Josefines fødselsdag.

 Men en ting pigerne godt gider at lege på i alt slags vejr, er deres trampolin. Vi købte vores for nogle år siden i Toys R Us, hvor der er et stort udvalg i forskellige størrelser.  Synes faktisk generelt at Toys R Us har et rigtig stort udvalg af legetøj, og det er oftest der vi tager ud når der skal købes gaver mm.

 Men nu siger de jo at sommeren kommer, så kan vi komme i haven, måske endda lege i en lille  pool eller med vandpistoler. Hos Toys R Us har de et rigtig stort udvalg af begge dele. Hvis vi ikke når, at lege med dem i haven, skal vi helt bestemt have nogle med på sommerferie.

Det skal også pakket noget andet udendørslegetøj til ferie, så vi er sikker på at pigerne ikke sidder med iPads hver gang vi er i mobile homet.


Stang tennis kunne da være meget sjovt – noget for både børn og voksen.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s