Capture Real Life in 52 weeks

Det blev godt nok en lidt længere pause fra projektet, end jeg havde regnet med. Pause skyldes jo, at vores spejlreflekskamera gik i stykker lige efter påske, og der gik noget tid inden jeg fik købt et nyt. Det forklare dig ikke, hvorfor I først får disse her billeder nu, da de er taget inden kameraet gik i stykker. 

Lesson 6: In your handbag

Opgaven gik helt simpelt på at tage et billede, der viser hvad man har i sin taske. 

  

 Der er 2 tasker på billedet, fordi det var en dag hvor jeg havde været i København til møde. Så telefon, pung og nøgler i den lille, og mappe, bøger mm i den store. 

Lesson 7: Silhouttes 

Denne uges opgave gik på at forsøge at få en person eller ting til at fremstå i silhuet. 

   

 De første 2 billeder er hvor jeg har forsøgt mig hjemme i køkkenet. Ikke helt gode, da jeg synes der er for mørk omkring selve objektet. Lyskilden er bare ikke god, det er som om det naturlige lys ikke kommer langt nok ind i rummet. 

   

 De sidste 2 er taget på stranden i Blokhus, og dem synes jeg faktisk er blevet rigtig vellykket. 

Information om ISO mm må I have til gode, da jeg ikke har de oplysninger om billederne her på telefonen.  

One thought on “Capture Real Life in 52 weeks

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s