Det evige spørgsmål 

Jeg har snart fødselsdag, der er faktisk kun lidt over en måned til, eller 1 måned og 2 dage, for at være helt præcis. Det betyder, at jeg skal til at tænke på ønsker. Det evige spørgsmål, hvad skal man ønske sig. 

Jeg synes det bliver sværer og sværer for hver år der går, at finde på nye ønsker. Som jeg tidligere har skrevet om, så er jeg så småt gået i gang med listen, men den indeholder ene af praktiske ting. Jeg mangler ønsker til mig, nogle mere personlige ting.

Her er smykker det helt perfekte at ønske sig, og jeg synes faktisk der er flere ting jeg mangler i mit smykkeskrin. Jeg har derfor været inde og snuse på PI CPH’ hjemmeside, hvor de har et rigtig stort udvalg af forskellige smykkemærker f.eks Line Jo, Julie Sandlau og Dyreberg/Kern, bare for at nævne nogle få. 

Noget af det jeg godt kunne bruge, er nogle lidt længere halskæder med noget vedhæng, som f.eks denne her fra Pieces/Julie Sandlau

 

Noget jeg også altid godt kan bruge er øreringe. Før i tiden gik jeg næsten altid kun med ørestikker, men nu bruger jeg næsten altid kun den der hænger ned fra ørene. Jeg har fundet dem her fra Carré, som lidt er en mellemting, da de hænger, men ikke særligt meget. 
 
Den sidste ting, jeg vil føje til min ønskeliste, er et armbånd. Og her er jeg faktisk ret vild med dette fra Stine A

  
Alle ovenstående smykker kan købes på pi-cph.dk, en webshop, som nævnt har et rigtig stort udvalg af forskellige danske smykkemærker, og så har de gratis fragt 😊

  

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s