I juni vil jeg …..

Vi er et godt stykke inde i juni, så det er vidst på tiden, at komme med min plan for juni.

 

Men som altid, vil jeg starte med en status over den forgangene månede, hvad nåede jeg, og hvad nåede jeg ikke..

I maj har jeg været til reformer 1-2 gange om ugen, og jeg elsker det. Føler virkelig man bliver arbejdet igennem på den time.  Det er desværre ikke blevet til så meget løb, som jeg gerne ville. Det er knap en gang om ugen jeg er kommet afsted.  Så det skal der arbejdes mere på.

Sund kost – jooo, jeg spiser overvejende sundt, men det er de skide søde sager – jeg er en sukkergris, og så snakker vi ikke mere om det.  (men det er selvfølgelig stadigvæk noget jeg skal arbejde med)

Jeg tog til bryllup i genbrug – dvs næsten. I kirken havde jeg en jakke og nederdel på, som begge var nye.  Til selve festen havde jeg en kjole på, som næste har 5 år på bagen, og over den, den nye jakke.  Jeg kunne bare ikke finde noget, jeg synes der passede mig. Og jeg synes heller ikke, jeg ville ud og bruge 2000-2500 på noget, jeg nok kun kom til at bruge 1 måske 2 gange. Jeg har desværre ikke nogle billeder, men I kan se jakken her.

Jeg fik ikke læst noget i maj 😳

Jeg havde en rigtig hyggelig aften med 3 veninder/kollegaer, hvor der blev spist, drukket og snakket lagt ud på natten. Dem skal der altså være flere af, det er godt for sjælen.


Der blev holdt en super fest for Karoline, med det helt store Violetta tema.  Se mere her.


Karoline fik sin fødselsdagsgave – en tur til London med undertegnet, noget vi begge to glæder os utroligt meget til. Den overordnet plan er lagt, flybilletterne er købt og hotellet er booket.

Pigerne gamle tøj ligger stadigvæk i en stor dunke gemt væk under trappen i kælderen. Det er noget jeg SKAL have kigget på, men er ikke sikker på det bliver inden sommerferien.

Vejret i maj har bare været til snobrødbagning i haven, så det har vi til gode.


I juni vil jeg….

  • Bage snobrød med pigerne – det var vejret i maj jo ikke til, så det må blive her i juni
  • Lave skønne juicer i vores nye juicepresser – søger inspiration til andet end gulerod og rødbede. Synes det er en rigtig god start på dagen
  • Bage noget med de sidste rabarber fra haven
  • Kommer videre med projekt Capture Real life nu hvor jeg har fået et nyt kamera
  • Sende min stor pige på hyttetur med en kage
  • Til Rasmus Seebach koncert med tøserne efterfulgt af middag og drinks på Helmuth
  • Fortsætte oprydning i kælderen

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s