Violetta Fest / Violetta Party #1

Karoline havde fødselsdag i tirsdags, hvor hun blev 9 år. I den forbindelse skulle der jo holdes fødselsdag for pigerne i klassen, og hun ville gerne have, at det blev på dagen, hvor pigerne kunne komme med hjem fra skole. 

DSC_0024 DSC_0030 Violetta fest / Violetta party Violetta fest / Violetta party Violetta fest / Violetta party Violetta fest / Violetta party Violetta fest / Violetta party Violetta fest / Violetta party Violetta fest / Violetta party Violetta fest / Violetta party DSC_0069 DSC_0079Fødselsdagspigen havde bestilt en Violetta fest – så der var lagt i ovnen til den helt store fest.

Pynten var i ren Violetta stil. Vi hentede pigerne på skolen kl. 15, vi havde oprindeligt planlagt at vi skulle gå hjem, men da det regnede hele dagen, fik vi hjælp af en af de andre mødre til at fragte pigerne hjem. Efter Karoline have fået pakke gaverne op, stod menuen på boller, cupcakes og kage. (Mere om kage og cupcakes i et andet indlæg). Derefter var der fri leg i et godt stykke tid, og det gik bare så godt – synes det er blevet nemmer at holde fødselsdag jo ældre de bliver. Det eneste jeg havde arrangeret, var en hold konkurrence med 5-6 aktiviteter. Jeg havde valgt følgende aktiviteter:

 • Find på holdnavn og kampråd
 • Mumieleg – der var man skal pakke en person ind i toiletpapir
 • Quiz med 10 spørgsmål
 • kuglepen i flaske – legen hvor man får en kuglepen i en snor bundet om maven og så skal man få den ned i flaske uden at bruge hænderne
 • Boldtkast
 • Snørrebånd spisning

Der var selvfølgelig en præmie til alle.

DSC_0060-2 DSC_0065Udover at posen indeholdte lidt slik, var der også et viskelæder fra Søsteren Grene, en blyant fra Tiger, en lille ring fra Fabel-A og nogle Violetta klistermærker. Selve gaveposerne er også fra Fabel-A, pyntet med klistermærker.

Pynt:

 • Bikube kugler fra Søsteren Grene
 • Papirkvaste guilande fra Copenhagencakeshop
 • Violetta vimple fundet via Pinterest
 • Papkrus og tallerkner fra Fabel-A Krusene er pyntet med nogle Violetta klistermærker jeg havde købt i BR.
 • Papirsugerør også fra Fabel-A
 • Balloner og papirblomster fra Cti party
 • Labels til vandflasker er også fundet på pinterest
 • Bordkorterne er fundet her på pinterest

5 thoughts on “Violetta Fest / Violetta Party #1

 1. Kære Camilla,

  Sikke en flot fest, fyldt med gode ideer.
  Jeg tænkte om jeg reposte et eller to billeder på Fabel As facebook side og linke til din blog?

  festlige hilsner

  Filippa // Fabel A

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s