Weekend – en dejlig en af slagsen 

Det har været en rigtig dejlig forlænget weekend – en af dem med gode oplevelser som kommer til at give masser af energi og overskud i den kommende uge. 

  

   
 

Som jeg allerede har skrevet om, så startede vi fredag/grundlovsdag med vafler til morgenmad. Bare os piger, da Thomas var på drengetur til Skagen indtil lørdag eftermiddag. 

Lidt senere gik vi en hyggelig tur, hvor jeg havde taget kameraet med (de billeder får I et andet indlæg), derefter hygge i haven med skumfiduser. 

Da det var fredag, betød det selvfølgelig pizza til aften, og efter Disney sjov, så vi Smølferne 2, som jeg havde lånt på biblioteket. 

Lørdag blev brugt med tøsehygge inde i byen, hvor der blev shoppet tøj til pigerne i H&M, efterfulgt af frokost på McD. Og inden Thomas kom hjem, nåede vi ud til min far med hans farsdagsgave. 

Det var jo lørdag, så jeg fik lyst til drinks. Thomas fik en G&T med Hendricks og jeg startede med en Strawberry Mojito, efterfulgt af en gin og lemon. Jeg kan simplethen ikke lide tonic, så jeg laver den med lemon i stedet for. 

Søndag bød først på pilates og lidt arbejde for mit vedkommen. Men der var også familietid på programmet, da vi alle tog ud og bowle. En rigtig hyggelig familieaktivitet – bestemt ikke sidste gang. Og aftensmaden blev af den nemme slags – burger på Carl’s Jr. 

Alt i alt en virkelig dejlig weekend – føler mig klar til næste uge. 

2 thoughts on “Weekend – en dejlig en af slagsen 

  1. Lyder som en skøn forlænget weekend, dejligt med fornyet energi til en ny uge. Og by the way, gin er da 100% bedst med lemon 😋

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s