Karoline 9 år

Karoline fylder 9 år i morgen, og sådan en fødselsdag skal jo fejres. 

   

                 

Så i går bilen hun fejret af familie. Efter hendes ønske blev der inviteret til brunch, hvor kravet var at der skulle være pandekager og bacon. Det var der også, og mere til. 

Der blev serveret græsk yoghurt med hjemmelavet rabarber kompot og hjemmelavet musli. Røræg, brunchpølser og bacon. Langtids hævet boller og rugbrød, dertil forskellige oste og lun leverpostej, og så selvfølgelig små pandekager. 

Efter en lille pause og gåtur for børn og mændene, fik vi kagemand. 

Når man har fødselsdag, så er man jo så heldig at blive begavet – og det blev hun i stor stil. Hun fik allerede gaven fra os, da den hang sammen med gaven fra farmor, farfar og faster Louise. De havde nemlig givet billetter til Musicalen The Lion King, som vi skal se når vi er i London. Turen til London var jo nemlig vores gave. Derudover fik hun et fint lille kamera fra morfar, et Nikon Coolpix L31, er fint begynder kamera (det sidste billede er taget med Karolines kamera) 

Derudover var der tøj fra oldemor, træningstøj fra 2 x faster og Ralph. Min søster har strikket den rigtig fine trøje til hende, og derudover fik hun knæ og armbeskytter (så mangler hun bare rulleskøjterne) og et håndklæde. 

3 thoughts on “Karoline 9 år

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s