Fødselsdagsgave til Karoline 

Karoline har fødselsdag i juni, hun bliver 9 år, så jeg er godt i gang med at planlægge hendes gave. Det er nemlig ikke en traditionel gave hun skal have, det bliver nemlig ikke noget man kan lege med, læse i eller tage på. Hendes gave bliver en oplevelse. 

  

Hendes gave bliver en tur til London sammen med mig. Jeg har lægge gået med ideen om at tage hende med til London, tage hende tilbage til der hvor hun er født og boede de første 8 måneder af hendes liv. 

Flybilleterne er booket, og jagten på et godt og forholdsvis billigt hotel er gået ind. Og så skal der ellers planlægges –  der skal lægges planer for hvad vi skal se og opleve. 

Regner med vi skal en tur i London Eye, og så er der flere gode og gratise museum. 

Men hvis der er nogle gode ideer til oplevelse i London med børn, så modtages de gerne. Det her bliver nemlig første gang jeg skal til London med børn. ( Har godt noget haft Karoline med rundt i London flere gange i barnevogn, men der var hun jo en baby) 

(Til familie og venner – husk det er en overraskelse, så nævn ikke noget for Karoline før efter den 2. juni) 

5 thoughts on “Fødselsdagsgave til Karoline 

  1. Da vi var der sidste år i maj Emil og jeg var naturhistorisk museum samt science museet et stort hit, da det kom til shopping så var Hamleys selvfølgelig et must lige som at M&M -og Disney butikken bragte stor glæde, da Emil også godt kan lide kunst kunne han godt lide især den impressionistiske afdeling på National Gallery .

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s