3 ting

3 ting der der bringer glæde i hverdagen.

Nybagte hveder efter denne her opskrift. Jeg bagte dem tirsdag aften, så jeg kunne have halvdelen med om onsdagen til min kollegaer. Resten spiste vi til morgenmad onsdag morgen, og så var der et par stykker til Thomas og pigerne torsdag. 

En ensom tulipan – der lyser op på plænen.   

Hjemmelavet burger lavet af pigerne mandag aften. Boller bagte de søndag eftermiddag, og lavede så resten selv mandag aften (med en lille smule hjælp fra mig, men det er ikke meget jeg skal gøre) Endnu engang brugte vi bogen “Børnenes Køkken” som vi også gjord her.

One thought on “3 ting

  1. Åh ja, hveder er en skøn ting – og når først man har fået hveder, så ved man også at sommeren kommer lige om lidt og med sommeren: bare ben og kjoler! Der er dog ét problem med hveder: man spiser så mange af dem, fordi man ‘nå’ et helt års ration på ganske få dage!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s