I maj vil jeg….

Så har vi passeret 1. maj, var I ude at svinge med fanen, eller brugte I dagen på at bede? Karoline havde fået opfattelse af at Store Bededag skulle bruges til at bede, men sådan blev det heldigvis ikke. Det blev bare en slappe af/hygge dag. Men at vi har passeret 1. maj, betyder også at april er over, og det er tid til at kigge tilbage på måneden der er gået, og kigge frem på den kommende måneden. 

 I maj vil jeg gerne:

  • Fortsætte med at komme ind i en god rutine med at løbe og dyrke reformer (pilates) Jeg startede op med både løb og reformer i april, og synes jeg er kommet godt i gang. Og de dage jeg ikke løber eller er til pilates, så prøver jeg at få presset en gåtur ind.
  • have mere fokus på at spise sunder – jeg startede med at lave små ændringer i april, men problemet er stadigvæk de søde sager, de får hurtig overtaget, og når jeg først går i gang, har jeg svært ved at stoppe.
  • Købe en flot kjole til vores venners bryllup -det skal snart til at være, da brylluppet er fredag den 15. maj.
  • Læse bogen “At finde hjemme” om Renée Toft Simonsen – jeg fik desværre ikke læst bøgerne på min liste for april, så de må vente til jeg er færdig med bogen om Renée.
  • Have en aften med god mad og champagne sammen med gode veninder og kollegaer
  • Planlægge Karolines fødselsdag, hun vil gerne holde en Violetta fødselsdag
  • Planlægge Karolines fødselsdagsgave – planen er at hun skal have en tur til London i september sammen med mig. En rigtig tøse tur.
  • Få ryddet ud i pigernes gamle tøj
  • Lave snobrød med pigerne i haven.
  •  

Jeg er allerede kommet lidt ind på hvordan det gik med min april liste. Som altid, var der nogle ting jeg nåede, og så var der andre der ikke blevet til noget. Vi fik set My Fair Lady på Aarhus teater – kan anbefales, og havde en hyggelig dag i Aarhus sammen med Thomas’ søskende. Der blev spist påskeæg med rigtig god samvittighed, især det var mest pigernes jeg spiste, men det blev desværre kun til en omgang fredagscocktails, så den fortsætter vi med ind i maj.


Kreativ? Ja, det nåede jeg sgu ikke at være – jeg vil gerne, men synes ikke jeg kan finde overskuddet til det – så det skal nok bare ikke være lige nu.

One thought on “I maj vil jeg….

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s