Migdag 

Jeg har taget mig en “migdag” i København. En hel dag der bare er min, hvor jeg kan gøre de ting jeg gerne vil, og ikke tænke på andre. 

  

Selvom jeg elsker min familie og (for det meste ☺️) nyder at være sammen med dem, så har jeg altså også brug for at komme lidt væk engang i mellem. Komme væk fra rollen som nogens mor, ægtefælle, kollega eller medarbejder, komme væk og bare være mig. 

Jeg har derfor taget mig en fri dag og indfriet alle min bonuspoint til en billet til København. Så snart billetten var booket gik jeg i gang med at planlægge dagen, det skulle nemlig ikke bare blive en dag brugt på Strøget i den ene butik efter den anden. Jeg vil besøge hyggelige cafeer, gå nogle dejlige ture og se områder hehe ikke har besøgt før. 

For at det skulle være en rigtig “migdag” var det vigtig for mig, at jeg tog væk fra Aalborg. Jeg har før taget en fridag uden pigerne eller Thomas også havde fri, men det har altid endt med, at jeg lavede en masse praktiske ting, og ender med at hente pigerne tidligt, så der reelt ikke har været meget “migdag” over dagen. Det kommer ikke til at ske i dag, da mit fly hjem først er kl 20.30. 

Har jeg sagt, at jeg glæder mig til min “migdag”? For det gøre jeg. 

2 thoughts on “Migdag 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s