Varme hveder

På fredag er det Stor Bededag (hvis der skulle være nogle der ikke var klar over det), men det betyder jo også, at det er på torsdag der skal nydes dejlige lune hveder. 

Hveder

Jeg er godt nok selv sent hjemme torsdag, da jeg skal tilbringe dagen i København, men jeg regner dog stadigvæk med at bage en omgang hveder onsdag aften, så Thomas og pigerne har noget at hygge sig med om torsdagen. Jeg har prøvet flere forskellige opskrifter, men jeg tror det er denne her fra sidste år, jeg også bruger i år.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s