3 ting 

3 ting i hverdagen der bringer glæde i en travl hverdag, der normalt er fyldt med arbejde, bringene og hentene, madlavning, tøjvask, lektiehjælp mm. 

   

    
Alle blomsterne der er i gang med at springe ud og giv farve til naturen. 

  Har købt nye sko – har dog kun købt den ene par – kan I gætte hvilken? Vi var i Aarhus lørdag, hvor der i Magasin var Super Bazar, så fik dem med 25% rabat. 

   

 En stor bradepande med kanelsnegle, lavet af Josefine og Jeg som dessert mandag aften, vi lavede dem mens vi ventede på at Karoline kom hjem fra hendes legeaftale. Mandag aften er jo pigernes madaften, og i går stod den på Taco’s som de lavede helt selv med min vejledning. Kanelsneglene var en rigtig god afslutning på måltidet.  

16 stk

 • 2,5 dl lunken vand
 • 50 gær
 • 1 æg
 • 50 sukker
 • 15 g salt
 • 100 g blødt smør
 • 1 tsk kanel
 • 1 tsk ingefær
 • 2 tsk kardemomme
 • 625 g hvedemel

Remonce 

 • 200 g blødt smør
 • 200 g sukker
 • 4 tsk kanel

Gær røres ud i vandet. De øvrige ingredienser tilsættes og dejen æltes godt i 10 minutter, gerne på en rørmaskinen. Lad dejen hvile i 10 minutter. Mens dejen hviler røres remoncen sammen med en håndmixer eller på rørmaskinen. Rul dejen ud i en stor firkant og smør remoncen ud på dejen, husk at komme helt ud i kanterne. Rul dejen sammen som en roulade, og del den derefter i 16 stk. Sæt sneglen i en bradepande forholdvis tæt eller på en bageplade med god mellemrum. Lad dem efterhæve i 30 minutter. Bages ved 220 grader i ca 25-30 minutter (hold godt øje med dem) eller ca 10-12 minutter ved de står enkeltvis. Pynt evt med glasur når de er kølet helt af. 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s