Yndige kjoler til små piger

Vi skal snart til konfirmation ved min nevø – og sådan en fest kræver jo nyt tøj til både store og små. 

  

Jeg har derfor købt kjoler til pigerne hos Zara. De har lige nu så mange fine at vælge i mellem. Jeg viste billeder af forskellige kjole til pigerne hver for sig, og uafhængig af hinanden valgt de faktisk den sammen som første prioritet. Det er kjolen til venstre. De har også fået kjolen til højre. Det var Josefines 2. prioritet.  

Men som sagt, som har de rigtig mange fine kjole lige nu, og der kommer faktisk flere til løbende. Jeg har downloades deres app, så det er helt vildt nemt at shoppe på ders side, og levering er ekstrem hurtig. Jeg bestilte onsdag aften, og det blev leveret fredag selvom det er sendt fra Madrid. 

Nu mangler jeg bare at finde noget tøj til mig selv.  

3 thoughts on “Yndige kjoler til små piger

  1. De er fine :-). Solbjørg synes desværre, de er kedelige..
    Men jeg har købt kjole til mig selv og skjorte til Trond derinde til den konfirmation vi skal til i maj måned.

    🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s