Farver og ømme muskler 

  

Jeg sidder i sofaen med et tæppe over mig, mens jeg maler videre i min mindful malebog – det kan anbefales, det er virkelig afslappende. Det er nemt af slå tankerne fra og bare fokusere på det lille felt man er i gang med at farvelægge. Dog er det lidt hårdt for højre arm – jeg har nemlig prøvet en ny motionsform i dag, så jeg er rigtig øm i hele kroppen. Jeg har prøvet Reformer, en form for pilates der udføres på en maskine. Det var super godt, jeg er bare meget spændt på hvordan min krop har det i morgen. 

Jeg bliver desværre ikke yngre, så jeg kan godt mærke at det er vigtigt at jeg får styrket min core og at løbetræning ikke er længere nok alene, men at der skal mere til. 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s