Fraklip

Det der sker når man går væk fra automatisk indstillingen på ens kamera.

DSC_1863 DSC_1865 DSC_1866

Så glemmer man at man skal stille på de forskellige indstillinger. Ovenstående billeder er taget med ISO 1600 i fuld solskin – havde ikke lige set hvad ISO’en stod på. Vores gamle kamera (det siger jeg fordi det er gået i stykker, og vi desværre skal have et nyt), havde næste 10 år på bagen, så skærmen bag på er ikke særlig stor, så det kan være svært at se billederne ordentligt. DSC_1868 DSC_1869De 2 ovenstående billeder er taget lige efter hinanden, hvor jeg fik ændret ISO’en fra 1600 til 200. Så lesson learned – jeg skal huske at tjekke indstillinger inden jeg starter med at tage billeder, nu når jeg gerne vil væk fra automatisk indstillingen.

One thought on “Fraklip

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s