3 ting 

3 ting der giver glæde i hverdagen og med til at fylde depoterne op med positiv energi. 

   

Middag på La Locanda sammen med ham den skønne for at fejre at han har haft sidste arbejdsdag og at efter påske starter der en nyt udfordring. 

 

  

  

  

  

  Når man lader opvask være opvask og indkøbsseddel være blank og i stedet finder perler frem til lidt kvalitets tid sammen med pigerne. Karoline og jeg har lavet servietteringe til påskefrokosten i morgen. Josefine har lavet hjertet og sekskanten. 

   

 

En tur i biografen med de bedste piger. I mandags var vi inde og se den nye film Hjem. Den fik 👍👍 fra os alle tre. Så det kan anbefales som en aktivitet her i påsken. Jeg fik faktisk de 2 af billetterne gratis da jeg havde nok bonuspoint  som medlem af Nordisk films  biografer. Man optjener point på billetter, men også når man køber pop corn mm. Og hvis man er VIP medlem som mig, så spare man 20% på popcorn menuer og får 20% flere point. Så det kan betale sig at være medlem og det er endda gratis. 

One thought on “3 ting 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s