I april vil jeg…

Så skriver vi allerede 1. april, og den først fjerde del af året er allerede gået – utroligt som tiden flyver afsted. Marts er både føltes kort og langtrukken på samme tid. Kort fordi jeg var væk fra arbejde i lidt over 2 uger, så det er ikke meget jeg har været på arbejde. Dog synes jeg de sidste dage, hvor jeg gik hjemme, var noget lange. 

 

Nåede jeg så det jeg ville i marts? Nej, ikke det hele. Jeg fik ryddet godt ud på pigerne værelser, Josefine fandt faktisk flere ting hun troede var væk. Derimod er der ikke sket så meget på mit arbejdsværelse – det er godt nok mit store hængeparti.

Jeg havde 3 bøger på listen, men jeg er ikke engang færdig med den først. Jeg mangler stadigvæk ca 100 sider af Stillidsen, men. Jeg er gået i stå, og har svært ved at komme videre. Det hjalp så heller ikke, at jeg begyndte at se Gossip Girl på Netflix. Det lykkes mig at komme igennem alle 6 sæsoner på meget kort tid – det var faktisk lidt tomt, da jeg blev færdig med det sidste afsnit – vidste ikke hvad jeg skulle bruge min tid på.

Vi fik hurtig set 3 sæson af House of cards. Vi så alle afsnit sammen, og man bliver hurtig fristede til lige at tage et afsnit mere. Vi havde set hele sæsonen på under en uge. Så kan vi så vente endnu et år på næste sæson.

Jeg har ikke broderet så meget som et sting.

Jeg har ikke et fået lavet et påskeophæng, men dem inspiration fra Badut har jeg lavet en lys dekoration.  

I april vil jeg…

  • Spise påskeæg med god samvittighed, så må jeg håber der er nogle der givet mig et.
  • Fokusere på at spise sunder og få mere motion (så jeg kan gøre ovenstående)
  • Få gang i løbetræningen her efter operationen – endnu engang starter jeg forfra
  • Sætte tid af til at være kreativ
  • Tage konceptet om fredags cocktails til mig – forslag modtages gerne
  • Læse bogen “En mand der hedder Ove”
  • Læse bogen ” Det sidste brev fra din elsker”
  • Se My Fair Lady på Aarhus Teater

2 thoughts on “I april vil jeg…

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s