En lørdag aften 

Vi har haft en lørdag aften uden børn og uden planer, det er ikke ofte det sker. Altså ikke begge dele på samme tid. 

  

Oftes, når vi har en aften uden børn, så er det fordi vi har fået dem passer fordi vi skal i by. Men sådan er det ikke i aften. Begge piger er på hver deres “sleepover” , så det er ikke fordi vi skulle I byen. 

Da det kun har været planlagt siden fredag morgen at begge piger skulle i byen, så havde vi ikke fået lagt nogle planer. I løbet af eftermiddagen i dag, overvejede vi om vi skulle tage ind til byen og spise, men vi kunne ikke finde ud af hvad vi ville det. Så det endte med at vi ville blive hjemme og få take away. 

Men hvad gøre man så når en gerne vil have pizza og den ikke vil have pizza, for det fik vi i går og heller vil have sushi? Jo, man køre ind til Reberbanegade hvor man kan få både sushi og pizza med få 100 meter mellemrum. 

Så lørdag aften har stået på pizza til Thomas, sushi til mig, rødvin til os begge (vi havde ingen hvidvin på køl – stor fejl) og filmen The Captive lejet via Stofa. 

I morgen søndag, skal den stå på hygge sammen med pigerne. Vi har stadigvæk ikke fået pyntet til påske, så det skal vi i morgen. 

Påskeferien i gang, sådan da. Pigerne har helt fri, jeg har fri mandag og onsdag og Thomas har fri onsdag. Det bliver dejligt med en god lang påskeferie. 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s