Ubeskrivelig lykke

  

Den ubeskrivelige lykke ved at ligge i mellem sine 2 dejlige piger og blive over dynget med kys og kram, og mærke den store kærlighed man har til dem, alt dette bliver overskygget af et stik i hjertet fordi man ved at man har gjort den store ondt. Hun har endnu engang været i tårer, fordi hun føler, hun hele tiden får skæld ud. Og hun har jo ret, gang på gang,lever hun ikke op til mine, nok alt for høje, forventninger til hendes kunnen. Desværre bliver lunten kortere og forventningerne højere, når frustrationerne allerede er til stede.

Jeg ved jeg har fejlet, og jeg ved jeg har gjort forket, så snart det sidste ord har forladt mine læber. At jeg ikke er i balance, det skal ikke gå ud over mine børn, og jeg hader mig selv for det.

Der blev krammet og kysset og sagt undskyld. Hun siger – “Det gøre ikke noget”, og at hun elsker mig. Men det gøre noget – jeg er hendes mor, og jeg skal hende ikke noget ondt. Jeg skal give hende kærlighed og omsorg, og ikke de hårde ord der kommer ud af min mund. Jeg skal beskytte hende mod alt det onde og grimme i verden – ikke være det selv. 

One thought on “Ubeskrivelig lykke

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s