Den hundredårige der kravlede ud af vinduet og forsvandt – anmeldelse

Sidste sommer læste jeg Analfabeten der kunne regne af Jonas Jonasson, og da jeg synes bogen var utrolig spænende og underholdende, ville jeg også læse hans første bog, Den hundredårige der kravlede ud af vinduet og forsvandt. 

2015-03-16 13.45.20

Lige som “Analfabeten der kunne regne“, så er Den hundredårige der kravelde ud af vinduet og forsvandt, en rigtig spændende bog. Let læselig, og en af den med har svært ved at lægge fra sig. Der er i hvert fald ikke noget i vejen med Jonas Jonasson’s fantasi, for det er utroligt alle de oplevelser og eventyr vores hovedperson kommer ud for. Tror ikke der har været en betydningsfuld statsleder i gennem de sidste 80 år, som ikke optræder i bogen, fordi hovedpersonen Allan, møder dem på en eller anden måde. Bogen tager os fra Sverige, og hele verden rundt, og derefter tilbage til Sverige, men der slutter den ikke. For lige som man tror, at nu må eventyret være slut, så er det ikke. Bogen er utrollig underholdende, og spændende at læse.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s