Boganmeldelse – Hende du forlod

Efter jeg havde læst Mig før Dig af Jojo Moyes, fik jeg appetit på at læse flere af hendes bøger, så jeg gik i gang med Hende du forlod. Valgte faldt på den, efter jeg havde set Julia Lahme’s interview med Jojo, hvor hun fortæller om bogen. 

2015-03-16 13.42.43

Hende du forlod, er en bog med 2 parralelle handlinger, der er forbundet. Man følger Sophie i Frankrig under 1. verdenskrig, og hendes kamp for overlevelse under tyskernes besættelse, og savnet efter hendes mand der er i krig. Derudover følger man Liv, bosat i London i vores tid, som prøver at komme sig over tabet af sin mand som døde uventet. De 2 historier forbindes af et maleri af Sophie, malet af hendes mand, som Liv’s mand købte til hende. Bogen er en kærligshistorie, eller retter, der er tale om 2 kærligshistorier, hvor 2 kvinder, hver især, kæmper for det de elsker.
Det er en utrolig spændende historie, og Jojo Moyes, forstår man fange sine læser. Jeg finder især den første del omkring Sophie, og hendes liv i en lille fransk landsby besat af tyskerne under 1. verdenskrig utrolig spændende. Der er så mange bøger og film der handler om 2. verdenskrig, men hvordan det var under 1. verdenskrig, er ikke noget jeg har læst så meget om, så at få lidt i indsigt i det, har været rigtig spændende.
Jojo Moyes formår virkelige at holde spændingen til det sidste, men vi ender men at få den helt perfekte lykkelige slutning. Jeg kan klart anbefale at læse bogen.

One thought on “Boganmeldelse – Hende du forlod

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s