Müslibar

Jeg skal være sygemeldt i 2 uger efter min operation, så mens jeg går hjemme, prøve jeg mit bedste at holde mig fra kage og slik. Så for at have et sunder alternativ, har jeg lavet en omgang müslibar. De kan klart anbefales, i følge karoline, er de bedre end dem man køber. 

DSC_1812

DSC_1820

De er super nemme at lave – det tager kun 5 min at røre det hele sammen, og efter en time kan man nyde hjemmelavet müslibar.

16-20 stk müslibar

 • 200 g havregryn
 • 75 kokosmel
 • 40 g solsikkekerne
 • 40 g græskarfrø
 • 25 g hørfrø
 • 25 g sesamfrø
 • 50 g hakket mandler
 • 50 g hakket valnødder eller hasselnødder
 • 100 g hakket chokolade
 • 1 tsk vanilije pulver
 • 1 dåse kondenseret mælk

Alle ingredienser røres godt sammen. Hæld massen ud på en bageplade beklædt med papir. Tryk det fladt med hånden, og sørge for at kanterne er pæne og lige. Det fylder ca. 2/3 af pladen. Bages ved 125 grader i ca. 45 min indtil den er gyldenbrun, men pas på at den ikke får for meget. Skær ud i passende stykker mens det stadigvæk er varmt.

Chokolade kan evt. erstattes af rosiner eller tranebær. Valnødder, mandler og hasselnødder kan også erstattes af andre nødder.

10 thoughts on “Müslibar

  1. Jeg havde dem i en lufttæt beholder på køkkenbordet, hvilket betød at de ikke holdt så længe, da de hurtigt blev spist. Men en 4-5 dage kan de godt holde sig, hvis ikke lidt mere.

 1. Det er altid skønt at have noget hjemmebag at forkæle sig med, når man venter på at blive frisk – det er jeg sikker på er den rette kur.
  God bedring.

  – Anne

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s