Vores lille Ninja og Supergirl 

Søndag var en fyldt med gode arrangementer for både børn som voksen. 

Først var vi til Coach Cup med Josefine til karate. En lille mini tunring, hvor de skal mod 2-3 andre elever, og så har de en lidt ældre elev som coach. Vi var også afsted i efteråret. Når de er færdig får de en fin t-shirt og medalje. Josefine synes det er rigtig sjovt, og godt at se hende bruge det hun har lært. Bagefter var vi til fastelavbsfest med mit arbejde. Noget vi er hver år – talte mig frem til at det var 6. gang vi var med. Som noget nyt havde de valgt at holde det i Fun Center i stedet for kantinen på arbejde. Synes det var lidt kaotisk i starten, fordi pladsen ikke rigtig var der, men pigerne hyggede sig gevaltigt, og det er jo det vigtigste. 

One thought on “Vores lille Ninja og Supergirl 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s